Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

K A R R I E R E   I   B I Z T E K

En moderne arena for teknologi og utvikling.

Individet og teknologien

Fleksibel hverdag

Fellesskap

Hvorfor jobbe i Biztek?

 • Karriere i en fremtidsrettet bransje

 • Bredt fagmiljø med høyt kompetansenivå

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

 • Konkurransedyktige vilkår

 • Store utviklingsmuligheter

 • Veldig godt arbeidsmiljø

Vi elsker hverdagen i Biztek

 • Hver dag er en fest i Biztek. Vi har det utrolig moro sammen. Kombinasjonen med å få levere høyteknologiske løsninger, samt gleden av å løse både komplekse og enkle problemstillinger for våre kunder, er meget givende.

  Øyvind Bakken

  Digital forretningsutvikler

 • I Biztek får jeg utfolde meg faglig, bruke min erfaring samt tilegne meg ny læring. Varierte arbeidsoppgaver sammen med dyktige arbeidskollegaer her i Biztek, gjør til at dette er en plass jeg trives godt.

  Thomas Tunheim

  Service Delivery Manager

 • Vi har en utrolig variert hverdag, og det er spennende å jobbe med det nyeste innen sky-teknologi, og føle at man bidrar til en mer effektiv og sikrere jobbhverdag for kundene våre.

  Kåre Grytting Bye

  Seniorkonsulent

 • Ser frem til hver dag som har nye utfordringer, og det er veldig inspirerende å få lov til å jobbe med moderne teknologi sammen med noen av de beste i bransjen. Lærer nye ting hele tiden, og får fortløpende mer ansvar.

  Arvid Isdal

  Konsulent

Jobber du allerede i Biztek?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@biztek.no
.jobsite-layout .sharing { display: none!important; } ᐧ